

(€13,80 EL KILO)
Mesturas de queixo, tres leites, de león semi-curado, perfecto para merendas e bocadillos, o clásico queixo para consumo diario.
Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)
Características
Un queixo perfecto para a súa mestura e maduración, nin excesivamente tenro nin excesivamente duro,
cun sabor intenso, pero non moi forte
Ingredientes / Maduración
Elaborado con leite pasteurizado de vaca, ovella e cabra. maduración mínima 35 días.
Marinación / consumo
Moi axeitado para acompañalo con viño novo ou rosado. É o queixo típico de mesa e bocadillo. O prototipo do gran consumo diario de queixo en España, entre pan e pan e en calquera momento, momento ou ocasión do día.
Almacenar nun frigorífico entre 4 ºC e 8 ºc. A súa conservación óptima é con papel de aluminio ou película só ao corte xa que o resto debe respirar. Para o consumo, é recomendable sacar o queixo fóra do frigorífico o tempo necesario para que alcance unha temperatura próxima aos 18ºC e poder así degustar, saborear e cheirar.