Lacón curado galego

€35,20

(€35,20 La piezas sobre 3,5 kilo aprox.x.)

IVA incluido Os pedidos mandaranse os martes

O lacón curado é a pata dianteira do porco, salgada e posta para curar. Consúmase cocido, polo que debe desalarse antes de cociñar. Úsase en cocido galego ou no famoso lacon con grelos. ou simplemente pa coceres unhas verduras.

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

Lacon, perna dianteira do porco. No lacón con grelos, o cocido galego ou simplemente cociñando unha verdura, o lacón sempre cumpre. Se queres cociñala enteira, terás que desalala en 30 horas, cambiando a auga e nun lugar fresco (máis ou menos coma o bacallau) se o lacón está en anacos precisa moito menos desalado, quizais unha noite e se o pote é grande e o anaco de lacón é delgado facilmente non hai que desalalo. Como vedes é un pouco relativo. Tamén depende de como o desexe o comensal, ás veces non poden comer sal, polo que necesitarán máis desalado.