Cecina de León, Pajariel.

€16,50

(€16,50 LA PIEZA)

IVA incluido

A cecina de Leon, de carne de vaca, Pajariel faina coa parte posterior da vaca: a parte superior, o contra e o talón. Estas pezas salgáronse e déixanse repousar durante 30 a 45 días. Despois afumase con leña de carballo e curanse ata obter o sabor que a caracteriza.

formato
Cantidade

 

Política de seguridad (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de envío (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

 

Política de devolución (editar con el módulo Información de seguridad y confianza para el cliente)

A cecina de Leon, de carne, de Pajariel faise coa parte posterior da vaca: a parte superior, o contra e o talón. Estas pezas salgáronse e déixanse repousar durante 30 a 45 días. Despois afumase con leña de carballo e curanse ata obter o sabor que a caracteriza.